artikel menarik

Sunday, May 8, 2011

join contest blog paling cool pulak~



Hari ni aku join 1 lagi contest


Plus mudah untuk memenuhi syarat-syaratnya, he3...
Contest kali ini aku di tag oleh miss adiela untuk join contest anjuran cik eyza. Thankz yaw miss adiela.
Untuk join contest ni kena buat 1 entri pasal this contest. Tapi before that kena follow dulu blog cik eyza. Lastly, tinggalkan link kat ruang comment entry cik penganjur besar, ho3...
Haa, hampir-hampir lupa pulak... Jangan lupa tag 5 orang bloggers. 


Cool ke tak, entah la blog aku ni. Yang sedang-sedang saja, ho3~
Yeah, sesi tag mentag bermula!!!


khairul d'zaman
diana yusof
bird fizousz
isz
nazrul


Selamat menjoin contest ini (^^,)

5 comments:

iszieylyanziy said...

dah lama tak main tag,,haha,,thanks ye,,ada masa is buat :)

hazirah cw said...

ha3, main tag..ok, due date lmbt g, welcome.. =)

hazirah cw said...
This comment has been removed by the author.
diana said...

thanx ek hazirah .
nanti kalau free , diana buat k .
skrg nie bz sikit :) tenkiu so much k :D

hazirah cw said...

diana: orait, no hal lah.. my pleasure, he3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...