artikel menarik

Friday, June 10, 2011

sunshine smile contest~


SUNSHINE SMILE CONTEST STARTS NOW !!

Seperti yang dijanjikan, SUNSHINE SMILE CONTEST akan bermula HARI INI iaitu 22 Mei 2011. Hadiah utama berupa POLAROID INSTANT MINI 7S berserta INSTAX MINI FILM yang bernilai RM600.

CONTEST APA NI ?

Sunshine smile contest ini adalah contest SENYUMAN PALING CERIA. Apa yang anda perlu lakukan untuk join contest ini hanyalah baca dan ikut syarat-syarat yang tertera di bawah. Contest bermula pada 22 Mei 2011 dan tamat pada 1 Julai 2011. Keputusan akan diumumkan pada bulan Julai 2011.

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :

1. Sila follow kedua-dua penaja di link berikut :

2. Copy dan post entry ni di blog anda dan attach gambar (SATU GAMBAR SAHAJA. GAMBAR ANDA SEDANG SENYUM) yang ingin dipertandingkan.

3. Senyuman mestilah CERIA !! Ikhlas atau tak belakang cerita.

4. Sediakan entry khas contest ni dan link kan kepada saya di comment box entry ni :

5. Ajak minimum 3 orang rakan anda untuk join contest ni dan tag entry khas mereka di bawah gambar anda (kalau follower sikit, boleh dikecualikan)

6. Untuk keselamatan jika blogger.com buat hal, sila link kan entry khas contest anda di :

MUDAH KAN ? HARAP TEPATI SYARAT DAN NANTIKAN PELUANG UNTUK MENANG =)


Give you my big smile :

Hazirah cw : di sebelah kiri sekali, bertudung hitam dengan menyerlahkan gigi putih berseri, he3~
Ini adalah senyuman saya yang paling ceria sebab dah sampai di pantai dan sangat teruja untuk berkelah, ber'bbq'. Plus dengan kawan-kawan sekelas seramai 35 orang, memang excited. Dah lama plan, akhirnya masa mengizinkan. Kulit burned sikit pun tak pa, janji dapat bermain segumbira mungkin !! (^^,)Y

Nak tag 3 orang kat bawah ni :

4 comments:

Ashraf Jalil said...

thanks join :D gudluck!

~bUih-bUih ciNta~ said...

masey tag..! nti kalo ase nak join, bbc join..hee~ papepon gud luck..!!:)

hazirah cw said...

ashraf : sesama, thx~
bbc : my pleasure, okeh..gd luck too~

SYAFIQAHSALEH said...

good luck :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...