artikel menarik

Sunday, June 12, 2011

sambung belajar di usm~


Alhamdulillah, syukur. Itu yang terdetik dalam hati aku tengahari kelmarin bila check keputusan permohonan aku ke usm. Kalau sapa yang tak check lagi, boleh la check kat sini. Aku diterima masuk. Memang parents aku pun harap aku dapat, sebab dekat. Dulu dah ke kuantan, tambang bas pun almaklum ja la. Dapat jugak aku kos food technology, 4 tahun, ho3~ Mintak-mintak boleh la shortkan sikit, dulu pun dah ambik kos ni time diploma. 


So, tak payah la tunggu result upu (unit pengurusan universiti). Nama pun tak kan dihantar ke upu kalau dah accept usm. Yang aku tau ada la beberapa orang kawan aku yang dapat kos food tech gak, tapi ada sorang ja terlepas ke biologi. Tak tau la macam mana diorang nilai jawapan kami waktu jawab ujian munsyi tu. Tapi dia setuju jugak terima sebab kalau tolak kang keputusan upu dia tak dapat ke. Lagi pun usm ni dapat status apex


Tempat aku belajar nanti...

12 comments:

saya KILA said...

waa . bestnya ! Good Luck ! :))

hazirah cw said...

kila, thx ya (^^,)

Adam Idris said...

congrats! :)

APEX university tu,

good luck and all the best ye :)

hazirah cw said...

adam, tima kasih bg sokongan =)

ceritasekupang said...

congrats... ^_^

hazirah cw said...

cs: tima kasih~ ^^

syera saufee said...

tahniahhhh :)

hazirah cw said...

tenkiu syera (^^,)

adlina said...

hello welcome to usm...

hazirah cw said...

adlina : halu, tenkiu2...skrg thn brp dah? ^^

abi said...

HAi, let me introduce myself, my name is abirami and i am proud to say that i am your course mate. (HIgh 5) Dunno whether you are happy or not, for me to find a course mate is definitely exciting. See you soon.
From:
Abirami NAdarajan.

hazirah cw said...

abi: hai, nice 2 meet u..yeah high 5..of coz i'm happy to know someone from this course..ok, c u soon ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...