artikel menarik

Sunday, November 28, 2010

result yang ditunggu...

26 November 2010

Kul 12 am tadi aku dok la mengadap laptop, nak tunggu result, tunggu punya tunggu tak da gak.

my Presario CQ40, dok menghadap laptop ni la

So, dah 12 suku aku pun malas dah nak tunggu, terus offline and shutdown. Pas subuh tadi pun check gak, tengok2 tak da gak lagi, adoi. Lama sangat dah tunggu ni. Kata 26hb so 12 am pn dh 26hb kan, apa aku peduli (selfish betoi, he3). So, aku pun berfesbuk la kejap. Tengok2, wah ramainya member2 aku yang online gak, semuanya sebab nak tunggu result, sementara tu kitorang pun merapu2 la dulu di ruangan chat, ho3. Rupa-rupanya kitorang ni tak perasan yang kat webpage tu dah tulis result keluar 26hb Nov, 10.30 am, layan. Tepat ja 10.30 aku terus taip i/c no dan matrix no. 1st klik, keluar "keputusan baik" pas tu aku klik "lihat keputusan".

Jeng jeng jeng....

Sekali tengok, Alhamdulillah. Aku dapat 3.87 PNM, 3.89 untuk HPNM. Termakbul la doa aku supaya sem ni pointer tu naik sikit. Dulu semakin naik sem, semakin turun pointer aku tapi mujur still AKJ, he3. Lega dah boleh relax tinggal nak print ja dan bersedia untuk praktikal. Thanks sangat pada family aku, tenaga pengajar dan juga kawan2 aku......

(^^,)

aku dah lama taip dah tapi malas nak habiskan so dipostpone..kui3

2 comments:

Izzah said...

fuiyooo..
tingginy pointer...
nk kejar pun xmampu..huhu
pape pun congratz!!

hazirah cw said...

Alhamdulillah la, ak pn x sangka...sbb hr 2 jwb rs cam down dah..xyah kejar, ag nya pn dh tgi kot...thx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...