artikel menarik

Saturday, August 13, 2011

jadual waktu


*Klik untuk besarkan gambar atau beli kanta pembesar

Ni lah rupa jadual waktu PPTI (pusat pengajian teknologi industri) sesi 2011/2012. Tapi ni bukan untuk kos food tech ja, kalau tak boleh berasap kepala dengan telinga aku. Nak gak tau nanti masuk bulan 9 ni, kena belajar subjek apa. So google tengok, keluar jadual ni. Sekali tengok memang aku tak paham betul jadual ni. Tengok kali kedua pun still tak paham. Yang paham just perkataan biologi, lab, pengurusan. Yang lain semua kod. 

Lepas aku refer kat sini, macam yang disarankan oleh kawan aku baru la aku paham kod tu. Check tengok, mak aih..banyak gak subjek untuk sem 1 nanti. Dengar khabar food tech bakal jadi 3 tahun, bukan 4. Tapi, entah ya entah tak. Biasa la kan, indah khabar dari rupa. Dah kalau pack semacam jadual, nampak gaya ada harapan nak jadi 3 tahun. Cepat sikit aku habis, tak la tua sangat nanti, he3... Dalam surat tawaran sementara tulis 4 tahun, tapi dalam surat tawaran rasmi tulis 3 tahun. Jeng jeng jeng... Lebih kurang 24 hari lagi before nak daftar. 

Yeah, perlu mengaktifkan sel-sel otak aku semula !!

Otak yang ini...


bukan yang ini !!

*Otak-otak hanya perlu dibakar

4 comments:

ku-cit said...

gd luck utk sem ni

hazirah cw said...

ku-cit : tenkiu..insyaAllah, akn cuba yg terbaik~ ^^

ceritasekupang said...

selamat melalui dunia sebagai seorang pelajar semula... ^_^

hazirah cw said...

cs: thx..yup, x brpa hr ja la akn jd pelajar smula... =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...