artikel menarik

Saturday, February 26, 2011

kembali ke zaman kanak-kanak anda


Hari ni pagi-pagi lagi aku dah post entri ni sebab jap g dah nak balik kedah, esok keja, hu3...Ok, motifnya aku letak macam-macam video kat sini ni sebab tiba-tiba ja teringat balik dulu-dulu time kecik-kecik. Aku adalah peminat kartun yang setia. Dalam kartun pulak ada macam-macam lagu, seronok boleh nyanyi-nyanyi. Pernah sekali tu, time aku darjah 2, ada la 2 3 orang kawan sekelas aku mai berkumpul kat aku. Ingatkan kenapa, rupanya nak suruh nyanyi lagu Sailormoon yg versi bahasa melayu punya. Sapa tau lagu tu?? " Tiba-tiba keajaiban terjadi~ Kekuatan muncul di diri~ " He3...Sapa yang tau boleh la nyanyi sampai habis. Sambil tengok video ni, sambil nyanyi ok, baru best. Ok lah, tak nak cakap banyak, nak biar korang menghayati theme song kartun-kartun yang pernah kita tengok dulu-dulu. Barney, Bob, Keluang man, Oggy, Upin & Ipin dan jugak Totally Spies, jom kita terjah !!!








Haa, amacam?? Terasa macam jadi budak-budak balik tak?? May be kalau dengar lagu-lagu macam ni selalu, boleh mengembalikan keremajaan kita balik. Ha3, sudah banyak merapu. Nak dengar lagi?? Orait, kat bawah ni ada lagi,wee~







He3, kalau tak aku nak letak lagi macam video. Tapi kalau tak da kartun favourite korang kat sini, mr.google sentiasa ada untuk membantu, kui3... 

4 comments:

ceritasekupang said...

oggy dan lipas merupakan katon tak da dialog paling best...haha...

hazirah cw said...

rasanya klau buat movie sampai sejam pun,msh paham kot~

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

eeh eh . baney choki pun ade . suke katun barney . hehehe

hazirah cw said...

barney?! i like it 2~ he3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...