artikel menarik

Thursday, September 29, 2011

kalau binatang ada facebook


Hari ni, semua orang ada facebook. Jarang la kalau kita tanya orang, then dia cakap dia tak da akaun facebook. Pada yang muda-mudi la, yang sebaya dengan mak ayah kita memang normal la jugak kalau tak da facebook. Cuba kita bayangkan kalau la binatang pun ada facebook, apa agaknya status yang akan ditulis oleh binatang-binatang ni kan? Jom tengok kat bawah ni. May be macam kat bawah tu la kot statusnya. Profile picture pun ada sekali... Hahaha...


CICAK
Tolongggg !!! Ada tak sapa-sapa yang boleh tolong isteri aku. Ekor dia tersepit celah pintu, nak putus dah, parah sangat. Tolong respond kalau pada sapa-sapa yang boleh membantu, urgent!! 


KUCING BETINA
Anak i yang ke-5 tetiba ja tanya sapa bapak dia. Serba salah i dibuatnya. Actually, i pun bingung sapa bapak dia. Hu3...


AYAM
Kawan-kawan... Kalau esok gua dah tak update, maksudnya gua dah kena goreng. Gua sayang korang semua. Jangan lupa buat kenduri arwah untuk gua ok... Sob5~


NYAMUK
Siot... Sekali drug addict aku sedut. Adoyai, aku positif HIV AIDS... Uwaaaa


KUCING JANTAN
Baru ja add awek sebelah rumah. Keturunan Parsi beb!!! Ngeh3...


B**I
Aku bengang betul la. Dia pijak taik kucing tapi nama aku yang disebut. Woi, lain kali siasat la dulu sapa berak depan rumah kau. Tension betul !!

MORAL :  Ingatlah binatang pun ada perasaan jugak
MOTIF : Tiada sebarang motif, suka-suki ja, he3...

7 comments:

Cik Suheela said...

status kucing betina tuu tak boleh bla hahahaha

hazirah cw said...

ahaha..biasa la kucing playgirl, he3

budakijaupendek said...

hehe
amboi bru add awek sebelah!

hazirah cw said...

budakijaupendek : keturunan parsi beb~ ha3

monster kecik said...

hahaha...klakar btu la ... XD

hazirah cw said...

monster kecik : ha3..kena baca bnda yg lwk2 di ptg hri yg mengantuk~

Cik Pieja said...

ahaha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...