artikel menarik

Monday, September 19, 2011

1st doodle yang aku terima


Hari tu time bulan pusa aku ada join contest by miss snow sakura. Contest untuk bercerita serba sedikit pasal memori Ramadhan time kita kecik-kecik dulu. Aku pun join sementara nak tunggu waktu berbuka, he3... Sekarang ni raya pun dah hari yang belas-belas dah. Punya la tak berkesempatan aku nak meng online kan diri, sampai tak sedar cerita memori Ramadhan aku terpilih. Tak sangka pulak cerita aku terpilih, Alhamdulillah. So, miss snow sakura ada kasi doodle sebagai hadiah. Comel, i like!! Ni haa doodle nya kat bawah


Thankz ya miss snow sakura (^^,)

Kalau korang nak baca memori Ramadhan aku, korang boleh klik SINI

2 comments:

snOw sakura said...

alhamdulillah, nasib baik suka.. =)

hazirah cw said...

msti la suka, sbb doodle nya cute pkai kimono..he3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...