artikel menarik

Wednesday, December 28, 2011

end year mega giveaway 2011 by cahaya azyla


Thanks to aalia shahira sebab tag mega giveaway anjuran cahaya azyla. So, sementara dok relax lepas baca buku, aku pun rasa nak join. Lagi pun banyak betul hadiah yang menarik, hohoho


Kat bawah ni syarat-syarat untuk join, ada 7 syarat semuanya:
1) Follow blog CA dulu
2) Buat entry END YEAR MEGA GIVEAWAY 2011 by Cahaya Azyla
3) Copy banner diatas dan linkkan ke entry ini
4) Tag 3 orang blogger.Make sure diorang tahu about this Giveaway
5) Like fan page CA
6) Wajib tinggalkan link entry korang di ruang komen 
7) Copy senarai sponsor dalam entry korang dan LIKE for pages or FOLLOW blog CA.


Kat bawah ni pulak senarai sponsor:


Nak tag 3 orang :

2 comments:

Aalia Shahira said...

ehh,saya baru nak komen padahal dah lama kan?HAHA.xper la.

saya baru jumpa 5 minit yg tadi pasal entry nie sbb gigih cari nama sindiri :P agaga

hazirah cw said...

Ahaha..xpa, at least jumpa jugak nm sndri akhirnya.. ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...