artikel menarik

Tuesday, January 1, 2013

azam tahun baru : 2013



Aku tak pernah pun berazam-azam ni. Cuma setiap tahun baru, mesti la kita nak berubah ke arah yang lebih baik atau pun menjadikan kehidupan kita lebih baik daripada sebelumnya. Jadi, memandangkan hari ni 1 Jan 2013, paper 1st untuk final aku 5 Jan 2013 dan result akan keluar pada bulan februari, aku berazam untuk jangka masa pendek nak tersenarai dalam Dean list. I'll try my best. Chewah, hahaha... Nak buktikan pada semua orang yang aku pun boleh buat. Tak berapa hari lagi nak final, harap-harap perangai hangat-hangat taik ayam aku tak muncul dah sampai bila-bila. Nak study pun kena ada driving force jugak, hehehe... 

Kepada diri sendiri, siapa-siapa yang bakal atau sedang berperang dengan kertas exam, aku ucapkan :

Semoga dipermudahkan urusan menjawab exam...
Good luck, all the best !!!
Bittaufiq wannajah fil imtihan~
Jia you...
Gambatte kudasai~
Halsu isseo, hwaiting !!!


Azam-azam jugak, tahun baru dengan bunga apinya dan etc, jangan seronok-seronok sangat. Ingat Allah, Allah akan ingat kita (pesanan untuk diri sendiri jugak). Syukur masih dapat berganjak ke tahun baru. Selamat menyambut tahun baru untuk semua !!

7 comments:

Nurina Izzati said...

semoga terus sukses ye

hazirah cw said...

nurina izzati : tima kasih ^^

Axieana Yumi Life said...

Selamat tahun baru
semoga terus kan berusaha and sentiasa berjaya dalam kehidupan :)

Yana Libra said...

good luck ok! yang penting USAHA,pastu tawakal~ :)

hazirah cw said...

axienna yumi : ya, tima kasih, smga awk pn trus berjaya~ :)

yana libra : thx, betul3.. usaha dan tawakal 2 penting.. ^^

casablander said...

chaiyok2...! hehe :P

hazirah cw said...

casablander : yeah, chaiyok2!! tq ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...